Tomorrowland: weekend 2

TML-W02-10

Dag twee beginnen we op de camping. Aangezien er niks naar ons zin begint voor 17u besloten we om een ultimate chillingske te leggen en ongeveer de hele dag door dutjes te doen. Het werd verschrikkelijk warm in de tent dus zijn we ook een plekje in de schaduw gaan opzoeken. Omdat het eten ook redelijk duur is op de weide, hebben we ook wat zelf gekookt op ons vuurtje. (Spaghetti for the win!)

TML-W02-12

Toen we kwamen aan de Mainstage werd er een grote lijn gemaakt met iedereen zijn vlaggen. Er was werkelijk een lijn van de ene kant tot de andere (en geloof mij, dat zijn heel wat vlaggen). We hebben nog eventjes gezeten aan de mainstage en naar Kaskade geluisterd en gewacht op onze geliefde Belgische trots Borisjeuh (Netsky dus, hihi).

TML-W02-17

Toen was het zover! We hebben ons nog op de tweede rij op een balkon kunnen zetten dus we hadden goed zicht op de stage en op de mensen die voor ons stonden te dansen. Ik vond Netsky echt leuk, er kwamen wat nummers van hemzelf voorbij, maar hij stond er als DJ, dus ook fijn om hem eens andere nummers te laten spelen. Best wel jammer dat het publiek niet altijd even enthousiast is. Ik denk dat velen meer denken dat ze op een feestje/fuif staan in plaats van echt een optreden van een DJ. En da’s soms wel een beetje jammer! Maar Netsky was goed, hoera!

TML-W02-22

Daarna was het tijd voor een hongertje en ging ik een balls and glory meatball gaan halen. Eentje met kip en appelmoes, zo lekker! Heeft echt ongelooflijk hard gesmaakt! Op de foto zie je natuurlijk hoe je charmant zo iets opeet op een festival.

TML-W02-25

(Als ge op TML staat, moet ge wel fistpumpen hé!) Tomorrowland had echt wel fijne bandjes. ‘s Avonds aan de mainstage begonnen de lichtjes op te lichten van de bandjes op de muziek. Echt wel erg fijn om te zien, om tussen zo een zee van mensen te staan en alle bandjes die oplichten, superleuk!

TML-W02-34

Als laatste gingen we nog naar Sub focus. Maar ik had alvast wat hoofdpijn en werd moe, vriendje vond het niet zo erg goed dus besloten we nog even te chillen (en froyo/ijsjes te eten) en daarna keerden we terug naar de camping.

Processed with VSCOcam with g3 preset

En zondagochtend werden we wakker met het idee van “waarom gaan we niet gewoon naar huis?” We hebben ons geamuseerd, maar we komen beiden tot de conclusie dat dit festival gewoon niks voor ons is. Heel leuk om te zien, heel leuk om bij te zijn, maar voor mij is dit het geld niet waard. Ik ga graag ook eens naar een optreden kijken in plaats van 3 dagen lang gewoon naar een feestje te gaan. De DJ’s draaien vaak dezelfde nummertjes, de interactie is helemaal anders, … Gewoon niks voor mij om geld aan uit te geven.

Maar het was wel héél erg fijn, ik heb hard gelachen en gefeest en ik kom volgend jaar toch wel graag terug, alleen terug als crew member en niet als festivalganger, want echt: als crewmember vond ik het een heel erg fijne ervaring! Als je ooit eens de kans krijgt om als crew te werken op een festival: zeker doen!TML-W02-40

(de verdiende koffie op zondagochtend)

More about Ines

Vrolijke twenty-something uit België die ervan houdt om de wereld een beetje leuker, mooier en groener te maken.

4 thoughts on “Tomorrowland: weekend 2

 1. mademoiselle sophistique

  oh ziet er super leuk uit, ben nog nooit naar tomorrow land geweest, alleen werchter en pukkelpop heb ik ettelijke jaren gedaan, maar ziet er ook wel leuk uit!

  Reply

 2. Jorien

  Dit lijkt me echt zo’n gaaf festival! Mooie sfeerfoto’s heb je gemaakt :) Om als crewmember mee te werken aan zo’n festival lijkt me ook ideaal!

  Reply

 3. Eva | Realitijd

  En nu een week slapen zegt :p haha! Tzag er de moeite uit :)

  Reply

 4. Dorien

  Tof verslag! Ik kan er persoonlijk ook echt het geld niet aan uitgeven, ook al lijken de decors me enorm imposant en zijn de bandjes inderdaad echt wel zalig ;) Toch liever graspop of dour voor mij!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.