Terugblik op 2015 (II)

Old / New

Tijd om verder te gaan met het overzicht van 2015. We waren gebleven aan juni: daar heb ik natuurlijk niet veel foto’s van want juni is zoals jullie wel weten terug blokken en examens maken. Ik had het heel erg moeilijk want ik was ondertussen compleet uitgeput van de stress. Ik kon mij niet concentreren, was altijd moe, … . Ik moet je niet vertellen dat mijn examens in tweede semester geen succes waren en zo begon ik de zomer met vier herexamens om tegenaan te kijken.

Ik wou elk moment van de vakantie te studeren. Ik gaf mijzelf geen enkele moment rust. Maar elke keer als ik aan mijn bureau ging zitten dan had ik hoofdpijn. Dan was ik moe. Heel mijn lichaam werkte tegen en toen ik een weekend weg ging met mijn vriend en zijn familie voelde ik dat het nodig was: rusten moest en zou ik voor ik terug maar kon denken aan blokken. En dat was niet gemakkelijk, ik heb toffe dingen gedaan tijdens de zomer maar toch met steeds in het achterhoofd “moet jij nu eigenlijk niet studeren ….”

pairadaisa-122

We gingen een dagje naar Paira daiza. Het was er erg mooi maar ik blijf erbij: dierenparken zijn niks voor mij, hoe “diervriendelijk” de omstandigheden wel zijn, geef mij maar de dieren die met rust worden gelaten in de Savannes, oerwouden of oceanen waar ze thuis horen :)

Processed with VSCOcam with g3 preset

In julie was er ook de gezellige blogmeeting numero 2! Deze keer in Gent! Een nieuw adresje ontdekken, fijne mensen leren kennen, meer moet dat niet zijn ;)

Weekend Huy

Ik ging ook op familieweekend met het lief naar Huy toen de Tour de France daar moest passeren. Wij bleven niet tot de tour was gepasseerd (want lief moest werken) maar het was een deugddoende vakantie. Het was echt héél erg warm dat weekend maar een beetje tot rust komen na de juni-examen en de batterijen opladen was erg nodig!

primark-13

Verder mocht ik ook megawijze events doen (voor de eerste keer :D ) Ik mocht naar de opening van de primark in Gent, de opening van Ik koop Belgisch, de bodum winkel in Brussel, de sipwell launch en de persdagen in Antwerpen. Dit vind ik echt een supertof extratje aan bloggen. En dan niet om naar de winkels te kunnen gaan maar om zo weer nieuwe bloggers te leren kennen en die bloggers die je al eventjes volgt -eindelijk- in het echt te zien (check mij fangirlen ;) )

IATC8752

Naast events waren er ook een paar leuke samenwerkingen, waaronder het weekendje Brugge dat ik mocht doen met lief. Ik moet soms nog altijd dik in mijn armen knijpen om te beseffen dat het toch echt is en ik niet droom dat ik zulke toffe dingen mag doen dankzij mijn blog :)

last_week

En het waren ook weer Gentse Feesten. In 2016 doe ik toch niet meer mee aan “ik ga dan beginnen blokken”. Blokken voor de herexamens is voor na de Gentse feesten. Punt andere lijn. Schone zomeravonden zijn er om te beleven, niet om vroeg in uw bed te kruipen om te blokken de dag erna ;) Zeker niet als Gentenaar!

En dan was er nog een bloggerscafé meeting. Nog eens in Antwerpen :) Het werd echt een gezellige namiddag, want sommigen zag ik al voor een derde keer ofzo! Echt geweldig leuk om te zien dat bloggers dichter bij elkaar komen dankzij die meetings :)

Claire

Ik deed een oproepje om foto’s te gaan maken van mensen en kreeg daar een paar reacties op. Uiteindelijk ging ik foto’s maken van Claire, Raya, Kelly, Natasja en Jolien. Ik vind de reeksen best leuk geworden en kan niet wachten om het nog eens te gaan doen :-)

En natuurlijk mijn supertof reisje naar Barcelona mag niet ontbreken. Daar ging ik na mijn herexamens (en tegenvallende resultaten) er eventjes helemaal tussenuit en batterijen opladen. Het was echt een heel erg toffe vakantie en ik heb zo genoten van het warme weer :D Echt leuk om zo mijn zomer af te sluiten en een goeie start van het nieuwe academiejaar te maken ;)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Verder ging ik delfts blauw schilderen bij Eva Mouton. (Ik vond het echt zo een leuke namiddag haha). En ik heb weer zin gekregen in illustreren “enal” maar helaas schoolwerk komt er altijd tussen :(

Breiring-1

En om af te sluiten de laatste meeting: Breimeeting. Die was geweldig tof! Ongeveer iedereen die kwam kende ik al en iedereen zat daar gezellie met zijn breiwerkje in de wasbar. Echt héél tof om te zien :D

Ik hoop dat mijn overzichtje van 2016 toch even tof zal zijn, hopelijk met beter nieuws op hoofdpijn- en schoolresultatenfront en natuurlijk vol toffe meetings met bloggers :D  

More about Ines

Vrolijke twenty-something uit België die ervan houdt om de wereld een beetje leuker, mooier en groener te maken.

10 thoughts on “Terugblik op 2015 (II)

 1. Daphne

  Wat een fijn artikel en wat leuk dat je zo veel mooie dingen hebt mogen doen dit jaar.

  Reply

 2. Rachel Kromdijk

  Wat een onwijs leuke foto’s zeg! liefs

  Reply

 3. Inez

  Leuk, leuk! Vooral die meetings zien er leuk uit (allee, de rest ook ze, Gentse feesten enal)!
  Hopelijk kan je volgend jaar evenveel en zelfs meer leuke dingen doen! En veel succes met je examens (ik veronderstel dat je die weer hebt :D)!

  Reply

 4. Sofie

  Wat een toffe post, ik wou dat ik ook zoveel toffe dingen kon doen! Maar waar is het streepje onder de datum van je blogpost heen? Ik vond dat een mooi accent in je thema http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png

  Reply

 5. Naomi

  Oh heb met plezier deel 1 en deel 2 gelezen. Fijn jaar heb je achter de rug! Ik ging eens nadenken voor mezelf en ik dan denk “oh dat heb ik ook nog gedaan”. Goed dat je het neerschreef. Je zou anders echt snel fijne momenten zomaar vergeten.

  Xx fijn eindejaar baby!

  Reply

 6. Evelyne

  Fijn eindejaar & een spetterend nieuw begin!

  Reply

 7. Irma

  Wat een heerlijke foto en wat is die foto opdekop leeeuk!

  Reply

 8. Marlies

  Happy new year Ines! Ik hoop dat ik dit jaar eens mee kan op bloggers meeting! Lijkt me altijd super leuk :)

  Ik wens je een héél fijn jaar!

  Reply

 9. Aurélie - lovelifelovefashion

  Duidelijk veel leuke dingen gedaan in de zomer van 2015! Jammer dat het gevoel van studeren je vaak besloop. Maar lijkt me normaal. Ik zou hetzelfde hebben ^^ En jep! Altijd leuk om zo’n events te mogen doen als blogger hé. Mooie dingen ontdekken en leuke mensen leren kennen. Zeker en vast een mooi voordeel van het vak ^^

  Op naar een super 2016 (zonder herexamens? ^^)

  x Aurélie

  Reply

  1. Ines

   Ik hoop dat 2016 inderdaad herexamens vrij wordt ;) Voor jou ook een supergoed 2016! :D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.