Tag thursday: Jeugdsentiment

Bij teamconfetti zag ik deze erg fijne tag over jeugdsentiment. Af en toe kijk ik wel eens graag terug naar mijn kindertijd en vind ik het heerlijk om kleuter ballet foto’s terug te vinden. Daarom vulde ik deze tag in:

ballet (2)

FAVORIETE KINDERFILM: Sowieso Doornroosje. Ik heb die video daarvan grijsgedraaid! Aurora is ook nog steeds mijn favoriete disney prinses om die reden! En toen ik ontdekte dat er een ballet was van Doornroosje, oh boy oh boy, ik was véél te enthousiast, haha!

FAVORIETE TELEVISIE SERIE: Ik denk dat dat wel op tienerleeftijd à la spring en peperbollen ging. Pipi langkous en de moomins keek ik ook héél erg graag. En pokemon hoort hier ook wel thuis!

ines clown

FAVORIETE BOEK: Dat moet sowieso de Harry Potter reeks zijn. Ik begon als 10-jarige grappig genoeg bij het vierde boek, kocht na een hele poos het eerste boek en daarna was ik vertrokken. Ik heb alle boeken al een dikke vijf keer gelezen en ik kan er nog niet genoeg van krijgen!

FAVORIETE NUMMER VAN DE SPICE GIRLS (OF EEN ANDERE BOY/GIRLBAND): Mijn favoriete boysband was toch wel The backstreet boys wanneer ik een jaar of 10 was. Sorry spice girls, jullie waren niet erg mijn ding. Ik had echt een cd van the backstreet boys die ik gewoon heb grijsgedraaid in mijn fashionable diskman. Ik denk tot ergernis toe van diegenen rond mij!

sAYngvlsYAAyZvZ-1132988777-44-1

FAVORIETE FASHION ITEM: Ben ik de enige die spontaan denkt aan de befaamde Eastpak heuptasjes? Ik kreeg mijn eerste in het lila-paars van mijn oma en daarna had ik er nog eentje in het blauw en in het donkerpaars. Geniale tijden! Moest ik weten waar ze nu lagen, zou ik er vast eentje meedoen om te lopen om mijn gerief in te steken.

FAVORIETE SNOEP/SNACK: Soms mochten we op zaterdag een zakje snoep op de markt kiezen van mama. Daar zaten dan van alle snoepjes in: zure tuutjes, muisjes enz. Dat waren dan mijn favoriete snoepjes!

zeeklas2

TV RECLAME: Hmm, da’s een héél erg moeilijke, hier kan ik eigenlijk geen antwoord op geven omdat ik sinds mijn 8 geen kabel-televisie meer heb en dus amper reclame zie passeren. Er komt echt niks in mijn hoofd!

FAVORIETE NUMMER: Alweer zoveel verschillende keuzes! Misschien toch Somebody to love van Queen. Ik weet niet waarom maar het nummer stond op de CD die mijn mama vaak opzette in de auto en elke keer als ik het nummer hoor moet ik terugdenken aan vroeger. Misschien was het niet mijn favoriete nummer maar dit is echt het eerste nummer die in mij opkomt!

More about Ines

Vrolijke twenty-something uit België die ervan houdt om de wereld een beetje leuker, mooier en groener te maken.

11 thoughts on “Tag thursday: Jeugdsentiment

 1. monique

  Leuke tag! Die foto van jou als clown is geweldig! Zo lief! De Eastpak heuptasjes waren geweldig ja haha

  Reply

 2. Karlijn

  Wat heerlijk om te lezen. Ik was een echte Pippi Langkous fan, verkleedde me altijd en kon al haar liedjes zingen. Zo leuk vond ik dat. En Bassie en Adriaan :) Zo leuk om te lezen dat iedereen toch weer andere dingen onthoud van vroeger, en dat je dan denkt ‘ojaa’! X

  Reply

 3. Michaela

  Aah Spring en Peperbollen herken ik! Keek ik vroeger altijd haha!

  Reply

 4. Irma

  Pipi Langkous, sowiesoooo. Haha!

  Reply

 5. Alison

  Oh god, die Eastpak heuptasjes. Ik had die al verbannen uit mijn geheugen. Ik had een blauwe :D.

  Reply

  1. Alison

   Oh, en iedereen die er dan met zwarte stift “Lastpak” van maakte :’). Prachtige tijden.

   Reply

 6. Svenja

  Hele leuke tag! En de foto’tjes er bij zijn ook erg leuk <3

  Reply

 7. jana

  De tag is erg leuk! Maar de foto’s ook :D x

  Reply

 8. Kirsty

  Leuke tag! Leuke foto’s heb je er ook bij toegevoegd!

  Reply

 9. Anneleen

  Ik had ook een paars eastpakheuptasje en was ook een echte spring- fan! :) de goeie, oude tijd.. :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.