Fall favorites

Je ziet de tag overal komen over de fall favorites. Ik weet niet meer waar ik hem eerst zag, maar ik vond hem wel héél erg fijn dus besloot hem ook in te vullen!

Kusmi-1-2

♥ Thee
Mijn kusmi tea vind ik alvast héél erg heel lekker, ik denk dat hij wel net iets te fruitig is voor de herfst. In de herfst vind ik appelthee héél erg lekker. Zeker als je nog een beetje kruiden (kaneel bvb) door kan proeven, dit vind ik echt dé ultieme herfstthee!

♥ Koffie
Pumpkin spice latté! Niks zegt meer herfst dan PSL van de Starbucks!

Processed with VSCOcam with f2 preset

♥ Avondeten
Niks lekkerder in de herfst (en winter) dan simpele boerenkost. Spruitjes zijn terug van weggeweest (ik herinner mij de herfst altijd aan spruitjes) en mijn oma maakte vroeger altijd zo erg lekkere hutsepot in de herfst! Daar keken we altijd zo naar uit (en nog steeds word ik blij als ik een pot hutsepot voor m’n neus krijg).

♥ Snoep/koek
Hmmm da’s een moeilijke, want ik eet graag koekjes en snoep maar tegelijkertijd ook niet zò graag! Maar wat ik wel bij de herfst denk is zo een heerlijke appelcake die nét uit de oven komt en nog warm is samen met een kopje thee!

nagellak-1-3

♥ Sjaal
Zo een lekkere ronde sjaal die je heerlijk induffeld, ja daar ben ik wel fan van!

♥ Jas
Voorlopig draag ik nog mijn roze jas, die goed is voor het tussenseizoen maar stilaan merk ik dat het kouder begint te worden en dan ga ik terug mijn winterjas uithalen. Hij is redelijk breed en warm én heeft een hele grote kap. Wat ik geweldig vind!

Ikea

♥ Schoenen
Botjes! Die een extra vachtje vanbinnen hebben zodat ze lekker warm zijn (ook al mag het niet té warm zijn want dan heb je in de winter geen extra warme schoenen meer). Timberlands vind ik ook wel très cool voor in de winter of oxford flats!

♥ Geurkaars
Ik ben erg grote fan van de geurtjes uit de ikea! Vooral de appeltjes vind ik heerlijk, past ook goed bij de herfst!

BIOCURA

♥ Lipstick kleur
Een donker kleurtje, zoals nu ook wel héél erg hip is. Plume, bordeaux, allemaal typisch herfsterig!

♥ Parfum
Ik bezit maar 2 flesjes parfum en heb zo erg weinig kennis van parfum! Momenteel draag ik vaak DKNY (de roze appeltjes) maar dus zoals ik al zei, ik weet echt niet of het typisch herfstig is! Misschien moet ik gewoon een beetje meer parfum in mijn bezit hebben!

Icandothis

♥ Bezigheid
In de zomer is het vaak te warm, maar in de herfst is vaak leuk om te gaan lopen! De lucht is niet de droog, er is genoeg zuurstof, het is niet té warm en als het koud is kom je met een trui al ver genoeg! Verder vind ik naar films kijken in mijn bed met een warmwaterkruik ook wel een fijne bezigheid!

Ga jij de tag ook invullen? Ben benieuwd naar jullie antwoorden!

More about Ines

Vrolijke twenty-something uit België die ervan houdt om de wereld een beetje leuker, mooier en groener te maken.

4 thoughts on “Fall favorites

 1. Anneleen

  Leuk om te lezen! Ik kan in de herfst ook erg genieten van simpele boerenkost en ovenschotels! En ik ben ook dol op de geurkaarsen van IKEA!

  Reply

 2. Jana

  Omg ik wil ook een roze jas!!!

  Reply

 3. Jana

  Heel leuk om te lezen, de Pumpkin spice latté is zo jum!x

  Reply

 4. Elisse

  Leuke tag! Mmmh, geurkaarsen, ik ben ook grote fan! Heb ook niet veel parfum in mijn bezit, maar ik kan me wel voorstellen dat er zoiets als een ‘herfstige’ geur bestaat. Maar dat kost zoveel geld hé, echt goeie parfum!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.