Primark Gent geopend

Hoera, mijn eerste post in een nieuwe categorie (waar er hopelijk nog mogen inkomen): events! Ik mocht naar de opening van de nieuwe Primark in Gent komen. Om 9u30 kregen de gelukkige bloggers (en dat waren er veel! Zo leuk om mensen te zien die je van hun blog kent) een sneak preview door de winkel en de backstage. Natuurlijk was mijn camera mee op stap (duh wanneer is die niet mee?) en heb ik enkele foto’s gemaakt!

primark_gent_01

Allereerst waren er natuurlijk fantastisch leuke bloggers! Ik zag Elisse, Merel, Claudia en Natasja! Elisse was mijn shopbuddy en paskamer-hulp (als in: “HELP. STAAT DIT MIJ SCHOON?” (kendet)) en verder zag ik ook Karen, Eveline, Hanne, Birte, Kim … Echt supertof (sorry als ik u hier vergeet!)

primark_gent_02

Allereerst: kijk hoe megawijze vosjesrugzakken! Moest ik een kleuter zijn en ik ging naar het eerste leerjaar, ojo, ik zou het weten! Nieuw is ook de primarket, er zijn magneetjes, pennenzakken, ik zag ook batterijen en iPhonehoesjes (misschien niet in de market) en ook magneetjes. Echt wijze prullendingetjes! :D

primark_gent_03

De stijl van de winkel is ook heel tof :D Er hangen coole graphics doorheen de winkel (natuurlijk valt mijn lodderig ook daarop!). Verder mochten we ook de back-office gaan bezoeken en ‘t was daar even leuk om te zien. De cafetaria zag er leuk uit en stiekem was ik zelf een beetje jaloers, hihi!

primark_gent_04

Er was onder meer … BEENMODE! (Geweldig woord toch?)

primark_gent_05

Ook was er een home afdeling. Er waren véééél geurkaarsjes maar ik vond dat ze in de winkel zelf al niet hééél erg veel geur afgaven. Er zijn er een paar die wel een geurkaars hebben meegedaan dus ik ben erg benieuwd naar de reviews daarvan!

primark_gent_06

We kregen een rondleiding per kleur en we moesten dus de mevrouwen volgen met het juiste kleurtje. Ik zat in de blauwe groep! En ook de accessoires waren voltallig, het eerste tasje hier op de foto vond ik best leuk, als festival tasje maar aangezien ik geen festival doe ( :'( ) besloot ik dat ik dit niet nodig had!

primark_gent_07

Ook superleuk: voor de winkel openging werd met het personeel ” ‘t vliegerke” gezongen met de hele winkel. Echt grappig om te zien!

primark_gent_08

Superleuke pijamas! Vooral die rechtse :love: ITS SO FLUFFYY!!

En natuurlijk heb ik ook leuke koopjes gedaan!

primark_koopjes_01

Een portemonnee – een pakketje oorringen en lippenbalsems (funny thing, mijn labello is op en zit ik gewoon met mijn vinger de overschot van de lipbalsem uit mijn stiftje te halen, geen zicht!)primark_koopjes_02

Een truitje (dat ik, zie hieronder ook kocht in het rood). Het stond mij heel erg leuk en ‘t is speels! || En een pull die van voor korter is dan achteraan. Superleuk voor op een simpele jeans en ‘t heeft iets van een vleermuisje. Ideaal voor als het wat kouder wordt! primark_koopjes_03

Hetzelfde truitje maar dan in het rood ;) – HARRY POTTER TSHIRT? CHECK! Ze hadden ook coole pijamas maar ik ben eerder de tshirt / short dan lange broek (een lange broek is voor te chillen overdag, logic :D ) en daarom heb ik hem niet meegedaan.

primark-33

U ziet: alleen maar happy campers! En ja ik weet dat er veel negatieve reacties komen op Primark. Ik snap volledig waarom. Maar ik vond een heel goede blogpost die het zeker waard is om na te lezen voor je begint met kritiek te spuien. Ik vind het héél leuk dat er een winkel met kleren op budget open is gegaan. Ik heb veel “dure” dingen in mijn kast hangen, maar maakt dat dan direct dat zij in veel beter omstandigheden zijn gemaakt?

More about Ines

Vrolijke twenty-something uit België die ervan houdt om de wereld een beetje leuker, mooier en groener te maken.

9 thoughts on “Primark Gent geopend

 1. Ester

  Hoi Ines,

  Dankje voor de Pingback. Hihi, ik zat ook in de blauwe groep !
  Fijne blogpost en wat een mooie foto’s trek je!

  Reply

 2. BySilke

  Aah, ik keek echt uit naar zo’n post! Kan niet wachten tot ik er volgend schooljaar kan binnen hoppen :)

  Reply

 3. sammie

  De primark is zoo leuk! Ben ook heel blij dat er bij ons 1 in de stad zit :)
  Gaaf dat je naar de opening mocht!

  Reply

 4. Eilish (artisticstateofmind)

  Heerlijke items heb je gekocht! I like

  Reply

 5. Natasja

  Prachtige foto’s, Ines! Dat doe je altijd goed :D ik vond het ook ontzettend gezellig en het was leuk je weer te zien! Dat truitje die je 2x hebt gekocht, had ik bijna ook meegepakt. Misschien de volgende keer :’)

  Reply

 6. Elisse

  Toffe post! Ik vind die beenmode zo zalig! Wat kan ik nu nog schrijven eigenlijk?! Alles is gezegd ;-)

  Reply

 7. Silke

  Oh dat ziet er zo gezellig uit! Wat heb je trouwens weer erg mooie foto’s gemaakt!

  Reply

 8. Anneleen

  Ziet er een heel gezellig dagje uit! Lijkt me heerlijk om in zo’n rustige (lees:propere) Primark rond te lopen. Die groepsfoto op het einde is zo leuk, allemaal goed geslaagd precies aan de zak te zien ;)

  Reply

 9. Miss Paperfection

  Wow, mooie foto’s heb je gemaakt. Best grappig die blauwe bordjes :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.