Guhl shampoo en conditioner

Guhl-1

Zoals jullie weten ben ik Tomorrowland vrijwilliger geweest. We moesten daar de douches proper houden. Vele mensen vergaten hun shampoo/zeep en op het einde van de dag moest alles in de vuilbak. Wat een verspilling zeg! En zo heb ik toch nog enkele producten van de vuilbak dood gered. 

Deze shampoo en conditioner waren achtergelaten. Het zijn full size flessen waar er nog een heleboel product inzat. Ik kende het merk/product nog niet dus ik nam ze mee in plaats van ze in de vuilbak te gooien.

De verpakking

De verpakking is roze en lief. Het zijn gewone shampoo tubes zoals we ze kennen. Ik gok dat het misschien een beetje lastig zal zijn om de laatste beetjes shampoo uit de fles te krijgen. De shampoo fles is een doorzichtige fles en de conditioner is een roze fles waar je niet kan door kijken.

De belofte

De Shampoo:
— herstelt van binnenuit
— direct voelbaar gezonder haar
— verzorgt het haar met lipiden en beschermt tegen haarbreuk

Ook moet er niet veel shampoo worden gebruikt aangezien de shampoo geconcentreerd is.

De conditioner:
— regenereert en herstelt de haarstructuur van binnenuit
— beschermt tegen haarbreuk en gespleten punten
— voelbaar soepel en zijdezacht haar
— extra makkelijk doorkambaar

Na het wassen licht inmasseren en kort laten inwerken. Goed uitspoelen en regelmatig gebruiken voor een intensievere werking.

Guhl-2

Ingrediënten

Shampoo: SLS staat als tweede ingrediënt dus daar moet je mee gaan oppassen en ook staat de olie die er zogezegd in zou zitten redelijk onderaan in de lijst, dus dat zou ik met een korreltje zout nemen.

Conditioner: Ook hier staat de olie al wat verder in het lijstje, dus denk ik dat er niet zo erg veel van in het product zit.

Het product

Het product zelf is zoals de shampoo zegt dat je niet erg veel van moet gebruiken om je haar te wassen. De geur is werkelijk heerlijk en ik vind ze echt fijn in gebruik. Ook de lichtroze kleur vind ik fijn van de flesjes, lekker lief.

Guhl-3

En is het wat?

Ik ben erg tevreden van deze shampoo en conditioner. Toen ik terugkwam van ongeveer 5 dagen mijn haren niet gewassen te hebben (ok, jawel maar enkel met shampoo en verder geen verzorging en altijd op een staart en dik in de zon), waren ze werkelijk lekker zacht en roken ze lekker. En een paar dagen later voelde mijn haar nog altijd niet vettig aan, dus ik ben fan!

Ik heb gezien dat je de shampoo in België in het kruidvat kon kopen, maar de conditioner zag ik niet staan, dus ik weet niet goed hoe het met de verkrijgbaarheid zit in België. Maar als je deze tegenkomt en je hebt nieuwe shampoo nodig, kan ik je deze aanraden!

More about Ines

6 thoughts on “Guhl shampoo en conditioner

 1. Karlien - Polished Cats

  ik vind Guhl een prachtig merk!
  Ik gebruikte vroeger altijd die voor blonde haren

  Liefs
  Karlien

  Reply

 2. Eline

  Wauw, ik kende het merk nog niet. Leuke review… Moet ik eens een keer uittesten! X

  Reply

 3. Irma

  Liefde voor Guhl, zulk fijn spul he!

  Reply

 4. Jana

  Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Klinkt wel goed en ik ben nog op zoek naar een goede shampoo. Ik ga deze onthouden :)

  Reply

 5. Sas

  Klinkt als een goed product. Thanks voor de tip!

  Reply

 6. WithlovefromS

  Leuke blogpost! Ik wil het wel eens uitproberen!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/OMG.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bigsmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/littlesmile.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/love.png 
http://insins.me/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/sad.png 
more...